Returnări și rambursări

Demande de retour

CERERE DE RETURĂ:

COMENZI ONLINE:

Din orice motiv, un produs nu corespunde așteptărilor dvs., îl puteți returna în termen de 30 zile calendaristice de la data livrării comenzii.
Vă informăm că costurile de returnare vor fi în întregime pe cheltuiala dvs. Rambursarea va acoperi costul articolelor cumpărate și apoi returnate, nu orice cost suportat pentru expedierea inițială.

Produsul poate fi returnat folosind oficiile poștale naționale sau un curier la alegere. Chitanța de expediere trebuie păstrată ca dovadă pentru urmărirea expedierii. Produsul returnat trebuie trimis la următoarea adresă:
ZUST AMBROSETTI SPA - Depozitul LE SAC c / o AF ZUST
Viale Europa n. 50, 20090 Cusago (Milano) - ITALIA
Le SAC nu va fi responsabil în niciun fel în cazul deteriorării sau pierderii coletului, până când nu va fi primit la adresa indicată mai sus.


PRODUSE CU DEFECTE:
Este dreptul dvs. de a returna orice produs primit defect sau expediat incorect de către noi. În acest caz, vă invităm să deschideți o cerere de returnare online (a se vedea mai jos cum) indicând motivul relativ și atașând strict imaginile produsului defect. Ne vom rezerva dreptul de a evalua solicitarea dvs. înainte de a gestiona procesul de returnare. Depozitul LE SAC va prelua livrarea produselor returnate, rezervându-și dreptul de a verifica efectiv defectele acestora. Odată ce returnarea a fost acceptată, LE SAC va rambursa suma plătită pentru achiziționarea produselor returnate.

Scroll To Top