Plăți

Card de credit

Pentru a efectua plata cu cardul, site-ul nostru solicită, ca dovadă suplimentară de garanție pentru client, ca acesta să fie autorizat prin metodele „3D Secure code” sau „Verify by Visa” (un cod alfanumeric care trebuie introdus după completarea tuturor spațiilor specifice cu datele de card, pentru a putea finaliza comanda).

În caz contrar, comanda nu va putea fi efectuată.

Ce trebuie să fac?

Dacă nu ai procedat încă astfel, trebuie să îți înregistrezi cardul bancar pentru serviciul 3D Secure. Conectează-te la site-ul băncii tale și vizitează secțiunea specifică pentru 3D Secure pentru a afla care este metoda exactă de activare.

Dacă în trecut ți-ai înregistrat deja cardul pentru serviciul 3D Secure sau ai utilizat deja această funcție pentru cumpărături, nu este nevoie să te înscrii din nou. Totuși, este posibil ca unele bănci să își fi modificat procesul de activare pentru a oferi o experiență de plată și mai bună sau să fi introdus aplicații pentru mobil specifice pentru 3D Secure. Contactează banca ta pentru informații suplimentare.

Pentru ca plățile tale online să fie simplu de efectuat și chiar și mai sigure, te sfătuim să activezi serviciul 3D Secure înainte de a efectua o nouă comandă online.

Ce se schimbă?

Este posibil să ți se fi solicitat deja să te autentifici prin 3D Secure la efectuarea plăților online. Cu toate acestea, noile reglementări introduc un proces nou, care oferă mai multă siguranță și mijloace de autentificare mai simple.

Scroll To Top