EXPERIENȚĂ ȘI ÎNCREDERE

Le Sac este unul dintre principalii vânzători online specializați în accesorii de modă și bagaje pentru femei, bărbați și copii.  
Colaborarea strânsă pe care Le Sac a instaurat-o de-a lungul anilor cu cele mai cunoscute și apreciate mărci este o garanție a credibilității și calității foarte înalte a produselor din catalog. 

La aproape 30 de ani de la înființarea primului magazin, timp în care și-a consolidat povestea de succes pe piață, Le Sac a deschis un mic portal online în 2005. 

În prezent, Le Sac are peste 40 de angajați care fac tot posibilul să garanteze zilnic o experiență de cumpărături omnichannel exclusivă.  

De ce să alegi Le Sac?  
Le Sac le oferă clienților o selecție bogată de peste 100 de mărci internaționale de primă clasă, un excelent serviciu clienți format dintr-o echipă de vorbitori nativi înalt calificați și expedieri rapide și sigure în toată Europa.  

Le Sac poate fi contactată prin e-mail, la telefon sau pe chat pentru informații sau sugestii. Echipa noastă îți stă oricând la dispoziție pentru a-ți oferi un serviciu și o experiență de cumpărături complete și rapide. 
Compania Le Sac se află într-o creștere constantă. Pe parcursul anilor, și-a revizuit și îmbogățit catalogul, selectând cele mai de seamă mărci și adăugând mereu categorii noi, cum ar fi secțiunea de încălțăminte din 2018 sau pe aceea de îmbrăcăminte din 2020. 

Mulțumită centrului nostru eficient de logistică din Milano, Le Sac este în măsură să garanteze un serviciu de expediere rapid și sigur în toată Europa.
Îți pregătim comanda cu cea mai mare grijă și o expediem cu o panglică cu logo și în cutii de firmă. 

Acordăm atenție maximă siguranței de plată și protejării datelor personale.  

Dedicarea, profesionalismul și pasiunea demonstrate de Le Sac în toți acești ani sunt apreciate zilnic de către clienții noștri, care ne acordă punctaj maxim la toate recenziile. 
Mai mult, în 2020, principalele publicații italiene au identificat Le Sac ca fiind un punct de referință al comerțului italian. Site-ul a primit două recunoașteri importante, clasificându-se pe primul loc ca cel mai bun site italian de comerț online din categoria „ACCESORII - genți, geamantane, articole din piele”. 

(surse: La Repubblica - Afaceri și finanțe: „CELE MAI BUNE MAGAZINE DE PRODUSE ONLINE DIN ITALIA”, în colaborare cu institutul german de calitate și finanțe; și Corriere Della Sera - Economia: „STELELE COMERȚULUI ONLINE”, în colaborare cu Statista - Societate Internațională de Cercetare și Analiză. 

Scroll To Top