Contul meu

ÎNREGISTRAREA PE SITE

Pentru a face cumpărături pe site-ul nostru, utilizatorii trebuie să fie înregistrați și să aibă un cont personal

Pentru a te înregistra pe site, trebuie să faci clic pe pictograma „omuleț” din partea din dreapta, sus a paginii principale.

Înregistrarea se poate efectua în două moduri.

Înregistrare clasică: este suficient să faci clic în dreptul textului „Nu ești încă înregistrat(ă)? Înregistrează-te!” și să îți introduci prenumele, numele de familie, adresa electronică și o parolă aleasă de tine.

Înregistrare prin Amazon Pay: dacă ai deja cont pe Amazon, fă clic pe pictograma Amazon Pay de deasupra textului „folosește contul Amazon” și te vei conecta cu datele de identificare specifice contului tău Amazon.

Observație: înregistrarea cu Amazon Pay presupune că singura metodă de plată acceptată este prin Amazon Pay.

După crearea contului și autentificarea pe site, vei putea face comenzi, consulta starea comenzilor efectuate, deschide solicitări de returnare și verifica starea lor.

Pentru a efectua comenzi pe www.lesacoutlet.it, este nevoie să efectuezi accesul la site cu datele tale de identificare.

Observație: la introducerea datei de naștere, te sfătuim să folosești calendarul automat, selectând mai întâi luna, apoi anul și doar la sfârșit, ziua.

Ai deja un cont?

În acest caz, tot ce trebuie să faci este să apeși pe pictograma „Conectează-te” din dreapta, sus și să introduci adresa de e-mail și parola.

Scroll To Top