Omnichannel

Cumpărăturile tale nu au limite.
Alege serviciul care ti se potriveste cel mai bine, in functie de nevoile tale. Descoperă toate avantajele.

CLICK & COLLECT: CUMPĂRĂ ONLINE ȘI COLECTEAZĂ ÎN MAGAZIN

Răsfoiți produsele online și alegeți să vă ridicați achizițiile dintr-unul dintre magazinele noastre din Milano. Prin aceasta metoda vei primi, dupa e-mailul de confirmare a comenzii, un al doilea e-mail de „confirmare a colectarii produsului”.

Aveți la dispoziție 7 (șapte) zile de la primirea e-mailului „Confirmare colectare produs” pentru a merge la magazinul ales și a vă ridica comanda, arătând o copie a confirmării comenzii.
1) Cumpărați online ceea ce vă place cel mai mult
2) Plătiți online la comanda cu cardul de credit, Paypal, Amazon Pay sau folosind plata în rate cu Scalapay
3) Așteptați e-mailul de „confirmare a colectării produselor” pe care îl veți primi atunci când comanda este disponibilă pentru colectare
4) Colectați gratuit în magazinul din Milano ales anterior de dvs. arătând o copie a confirmării comenzii

Returnarea comenzii CLICK & COLLECT:

- Deschideți procedura de returnare ghidată pe care o găsiți în secțiunea „Istoricul comenzilor” a contului personal de pe www.lesacoutlet.it.

COMANDA IN MAGAZIN

Magazinele Le SAC au dispozitive mobile care pot fi folosite pentru a cumpăra online articole care nu sunt disponibile în magazinul propriu-zis. Solicitați mai multe informații personalului nostru, care vă va ajuta comandând produsul la dumneavoastră, pe care apoi îl puteți vizualiza în magazin imediat ce acesta este disponibil pentru colectare. În fine, dacă produsul ales corespunde nevoilor dumneavoastră, îl puteți plăti direct la casierie.

Scroll To Top