Cine suntem

Istoria companiei Le Sac datează din 1993, când frații Attimonelli au deschis primul magazin la Milano, pornind de la experiența și învățăturile transmise de tatăl lor. Acesta producea încă din anii 1970 unele dintre cele mai apreciate accesorii din acea perioadă, cum ar fi rucsacul militar.  

 

În scurt timp, s-au impus ca punct de referință, devenind cei mai apreciați vânzători din Milano și Italia de nord.  

Evoluția și succesul lor însă nu se opresc aici. Puțin mai târziu, Le Sac și-a consolidat prezența în spațiul milanez extinzându-și rețeaua comercială prin deschiderea altor magazine, iar în 2005 și-a lansat primul portal web. 

 

Frații Attimonelli au crezut dintotdeauna în potențialul comerțului online și comerțului digital, investind constant în cercetare și dezvoltare în domeniu.

În timp, micul portal web a avut o transformare impresionantă, care s-a concretizat într-o interfață amplă și modernă, devenind astfel un spațiu captivant și ușor de folosit.

Catalogul virtual este completat și actualizat zilnic cu produse noi, oferind astfel clienților noștri posibilitatea de a găsi cel mai potrivit produs pentru nevoile lor. 

Punctele noastre tari constau în faptul că am fost favorabili încă de la început utilizării unor canale multiple, fapt ce încurajează o puternică sinergie între magazinele fizice și site-ul de vânzări online. Un alt aspect ar fi capacitatea de a ști cum să asociem oportunitățile prezentate de magazinele de outlet cu noutatea adusă de colecțiile de modă.  

La Milano, compania Le Sac este recunoscută ca punct de referință pentru cumpărături datorită sortimentului larg de produse și prețurilor sale convenabile. Toate acestea au devenit posibile prin prisma importantelor colaborări strânse de-a lungul anilor cu cele mai apreciate mărci de talie internațională de pe piață. 

Pentru a fi cu un pas înaintea concurenței și a câștiga încrederea utilizatorilor, ne consolidăm zilnic poziția concurențială prin sugestii personalizate, în măsură să emoționeze și să impresioneze. 

 

„compania noastră înseamnă produse de prestigiu, tendințe actuale și un serviciu excelent. Toate acestea sunt destinate clienților noștri.” Scroll To Top